Η νηστεία ξεκίνησε! Για κάποιους η νηστεία είναι κομμάτι της ζωής τους και την κάνουν αβίαστα, ίσως και με χαρά. Για κάποιους άλλους όμως η λέξη από μόνη της, τους παραπέμπει σε κάτι ανάλογο με την δίαιτα ( που όλοι ξεκινάμε Δευτέρα, και κάπου …προς το βράδυ κουραζόμαστε, που βαφτίζουμε την τυρόπιτα κουλούρι κ.ο.κ.), ή ακόμα και σε περίοδο ‘’βασανιστηρίων’’ που νιώθεις ότι πρέπει να παλέψεις με βραστά χορτάρια και άνοστα ζυμάρια!

Αυτό όμως έρχεται ο Kaklidis να το καταργήσει! Ίσως και να πείσει και τους πιο δύσκολους ουρανίσκους ότι τελικά είναι πανεύκολο, όταν έχεις τόσες πολλές επιλογές.

Γι’ αυτούς τους λόγους όλη η παραγωγική ομάδα της Kaklidis Bakery είναι έτοιμη να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των πελατών της.

Καθημερινά παράγουμε πεντανόστιμες «λαδερές» πίτες, με φρέσκα λαχανικά και νηστίσιμα τυριά. Μεγάλη ποικιλία σε επιλογές πρωινού, με ταχίνι, σοκολάτα υγείας, μπάρες δημητριακών, πίτσες χωρίς αλλαντικά. Νηστίσιμα sandwich με ψητά λαχανικά και θαλασσινά, και φυσικά, πολλά ακόμη αρτοποιήματα για να επιλέξεις κάθε μέρα και ώρα της ημέρας .

Στον φούρνο μας, θα βρείτε επίσης μια μεγάλη γκάμα γλυκών για αυτήν την περίοδο ..από σιροπιαστά και τυλιχτά, μέχρι τούρτες και κέικ. Και φυσικά πολλές γεύσεις σε βουτήματα , τα οποία παράγονται ΟΛΑ στο εργαστήριο μας από αγνά υλικά, Α’ ποιότητας.

Είμαστε εδώ υπεύθυνα να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να σας εξυπηρετήσουμε, αρκεί μόνο να μας επισκεφτείτε και ίσως τελικά αποφασίσετε από μόνοι σας πως, ίσως τελικά νηστεύοντας, τρώτε καλύτερα!