Γνωρίστε μας καλύτερα..

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1995 από τον Χρήστο Κακλίδη και την σύζηγό του Χρύσα,  μετά από την πολύχρονη εμπειρία του στον χώρο της εστίασης στην Γερμανία.

Το πρώτο αρτοποιείο άνοιξε τις πύλες του στο κοινό στo χωριό των Πετρανών Κοζάνης, κι έπειτα μεταφέρθηκε  στα Κουβούκλια Κοζάνης, όπου είναι και η ιδιαίτερη πατρίδα του. Αξιοποιώντας την εμπειρία του από το εξωτερικό αλλά και τις συνθήκες οργάνωσης που συνάντησε εκεί, παράλληλα με σκληρή δουλειά  και την στήριξη της οικογένειας του δημιούργησε μία αλυσίδα καταστημάτων που σήμερα καλύπτουν όλη την πόλη της Κοζάνης, με Άρτους, Γλυκά, Καφέ, Αρτοποιήματα, Βουτήματα, Sandwich κ.α. Σκοπός ήταν μεν, η διατήρηση του Ελληνικού παραδοσιακού φούρνου αλλά και η ταυτόχρονη μετάδοση των μοντέρνων επιρροών του εξωτερικού.

Το πρώτο υποκατάστημα δημιουργήθηκε στην πόλη της Κοζάνης το 1997 και συγκεκριμένα στην Μεγ. Αλεξάνδρου, εξυπηρετώντας την ιστορική περιοχή των παλιών ΚΤΕΛ της Κοζάνης και τους κατοίκους της.

Το δεύτερο κατάστημα δημιουργήθηκε στην πλατεία Αριστοτέλους το 2004 και εξυπηρετεί ολόκληρη την περιοχή της πόλης,καθώς και τους πελάτες της καθιερωμένης, μεγαλύτερης Λαϊκής αγοράς του Σαββάτου.

Η μεγάλη ζήτηση των προϊόντων της Κaklidis Bakery “εξώθησε” την οικογένεια Kaklidi στην εύρεση νέου χώρου για την στέγαση του νέου, υπερσύγχρονου φούρνου που θα κάλυπτε τις αυξημένες ανάγκες των υποκαταστημάτων. Το μεγάλο άλμα στην επιχείρηση έγινε το 2008 στεγάζοντας την παραγωγή, τις κεντρικές υπηρεσίες καθώς και ένα νέο υποκατάστημα που έμελλε να γίνει το μεγαλύτερο της αλυσίδας επί της 11ης Οκτωβρίου στην Κοζάνη και ίσως ο πιο πολυεξυπηρετούμενος φούρνος στην πόλη, εξυπηρετώντας 100αδες πελάτες καθημερινά.

Το 2014 ιδρύθηκε το τρίτο υποκατάστημα της Κaklidis Bakery στην πλατεία  Λασσάνη, ανεβάζοντας το σύνολο των καταστημάτων σε 4.

Αξίζει να σημειωθεί η στήριξη της οικογένειας του Χρήστου Κακλίδη στην προσπάθεια ανάπτυξης της επιχείρησης στην πόλη της Κοζάνης. Σήμερα την διοίκηση της εταιρείας την έχει η σύζυγος του Χρήστου Κακλίδη, Χρύσα Κακλίδη μαζί με τα παιδιά τους Βασίλη και Ματίνα με το καθένα από αυτά, να έχει αναλάβει πλέον το δικό τους μερίδιο ευθύνης στην καθημερινή λειτουργία της εταιρείας.

Είσαι έτοιμος/η να δουλέψεις μαζί μας?
Στείλε μας άμεσα το βιογραφικό σου και γίνε ένας από εμάς.
Κύριο προσόν, το χαμόγελό σου!

Γνωρίστε την φανταστική μας ομάδα!

Είμαστε πάντα εδώ για εσάς με το μεγαλύτερο χαμόγελό μας.

Γίνε ένας από εμάς σήμερα..