….κι αφού κυριαρχήσαμε στις βασικές γνώσεις, θα έπρεπε να επιλέξουμε τα καλύτερα συστατικά για τα προϊόντα μας, και τον καλύτερο εξοπλισμό.

Αλλά το πιο σημαντικό, έπρεπε να μάθουμε να σεβόμαστε τους ανθρώπους γύρω μας! Είναι ο μόνος τρόπος άλλωστε για να είναι κάποιος ένας καλός επαγγελματίας! Πρέπει να είναι πρώτα απ’ όλα ένας καλός άνθρωπος και να είναι έτσι ικανός να κερδίσει και τον σεβασμό των άλλων!

Προσπαθούμε και θα προσπαθούμε πάντα να έχουμε τον σεβασμό σας, όπως ο καθένας από εσάς, έχει τον απόλυτο δικό μας σεβασμό.

Στην προσπάθεια αυτή, πιστέψαμε πως είμαστε υποχρεωμένοι να επαληθεύσουμε την εμπιστοσύνη που δείχνετε στην επιχείρηση μας τόσα χρόνια και να κατονομάσουμε κάποιους από τους προμηθευτές μας, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι πλέον και φίλοι μας, μετά από τόσα χρόνια συνεργασίας. Γιατί μπορεί η φράση “αγνά υλικά” να καλύπτει κάποιους, αλλά εμείς θέλουμε να εγγυηθούμε για αυτήν την “αγνότητα”, καθώς οι καιροί και οι καταστάσεις δυστυχώς, μπορούν να ερμηνεύσουν την αλήθεια όπως βολεύει τον καθένα, κρυβόμενοι πίσω από μια απλή-γενική-φράση.. “ αγνά υλικά” .

Έτσι λοιπόν θα θέλαμε να αναφέρουμε επιγραμματικά κάποιους από τους προμηθευτές και τις εταιρίες που συνεργαζόμαστε… Είναι οι Μύλοι Λούλη, οι Μύλοι Χαλκιδικής, οι Μύλοι Χρηστίδη, οι Μύλοι Κομοτηνής, η εταιρεία Creta Farm, ο Υφαντής, η Hellman’s Unilever, η Knorr, ο Κανάκης, η Δέλτα, η ΙΟΝ, και πολλοί άλλοι τοπικοί παραγωγοί όπως ο Τσιώνης, ο κ. Βλιαγκόφτης, ο κ. Πήττας, η Tzikas Farm κ.α.

Με αυτόν τον τρόπο θα θέλαμε να σας εγγυηθούμε για την ποιότητα των προϊόντων μας…. και συνεπώς για την δική μας ποιότητα ως άνθρωποι. Γιατί μπορεί να είμαστε μόνο σχεδόν 20 χρόνια στην αγορά της Κοζάνης, αλλά μας στηρίξατε από την πρώτη στιγμή και σας οφείλουμε ένα τεράστιο “Ευχαριστώ” και φυσικά την υπόσχεση πως δεν θα σταματήσουμε ποτέ να φροντίζουμε να προσφέρουμε πάντοτε προϊόντα με τα ποιοτικότερα υλικά.

Ίσως οι καιροί να είναι δύσκολοι, ναι, αλλά για εμάς δεν θα θέλαμε ποτέ να υπάρξει η παραμικρή αμφιβολία πως θα αντικαταστήσουμε την ποιότητα μας με κάτι λιγότερο, γιατί για εμάς αυτό θα σήμαινε αποτυχία…..

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους προμηθευτές, πωλητές και επιχειρηματίες για την άψογη συνεργασία μας.